Predbilježbe za novu školsku godinu

Dragi roditelji i polaznici,

Hvala vam što ste nam i u školskoj godini 2015./2016. iskazali svoje povjerenje. Truditi ćemo se i u narednoj školskoj godini biti bolji te ćemo još predanije raditi na tome da svi naši polaznici u  Linguae Next dolaze sa osmijehom i veseljem kao i svih proteklih godina.

I iduće godine, osim engleskog jezika za sve uzraste, imati ćemo u ponudi tečaj njemačkog jezika.

Upisi će se održavati od 25.kolovoza 2016. do 09.rujna 2016. od 16:00 do 20:00 sati, za djecu i omladinu,na adresi Riva Boduli 5/II i Franje Čandeka 44, Turnić. Nastava započinje 12./13. rujna 2016.

Cijena tečaja za engleski jezik ostaje nepromijenjena.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na 095/212 2480.
Želimo vam ugodne ljetne praznike.

Vaš Linguae Next team

 

This entry was posted in Home, Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Linguae Next poklanja:

  10% popusta
  članovima iste obitelji

  5% popusta
  na avansnu uplatu polugodišta

 • Dolazim na engleski jer mi je ovo super priprema za maturu. Grupa je super i dobro radimo zajedno. Sviđa mi se što na satu govorimo o zanimljivim temama i tako razvijamo izgovor, a i jako mi je drago što mi tečaj puno pomaže u pravilnom pisanju eseja. Vjerujem da će mi znanje ovdje stečeno jako dobro doći. Ovo je spoj učenja i zabave =)

  Ana, 17

 • Because of Linguae Next I always pass my English exams with flying colours.

  Lovro, 14